تاریخ : ۲۳ شهریور ۱۴۰۴ - ساعت: ۰۶:۰۶

حضرتی خبرداد: استفاده از تسهیلات تبصره ۱۸ برای نوسازی ناوگان/ آماده سازی برای پیک سفر نوروزی

مهندس یدالله حضرتی مدیر پروژه شرکت مهتاب سیر جم از اتمام فرایند بازسازی ۸ دستگاه واگن خواب پارسی ۶۰ نفره خبرداد.

مدیرپروژه شرکت مهتاب سیر جم با اشاره به جزییات فرایند بازسازی و تست های فنی اظهار داشت: با پی گیری های فشرده و استفاده از تسهیلات تبصره ۱۸ قانون بودجه موفق شدیم در قالب پروژه بازسازی سطح یک ناوگان، ۸ واگن خواب را با استانداردهای روز در اسفند ماه بازسازی کنیم.

وی هزینه بازسازی هرواگن را ۸میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان عنوان کرد و گفت: هر فاز بازسازی پس از انجام آزمایش های استاتیک و رانینگ توسط شرکت راه آهن و تایید معاون ناوگان و عضو هیات مدیره راه آهن انجام شد.

مهندس حضرتی گفت: با توجه به فرارسیدن پیک سفرهای نوروزی و افزایش سفر زائران به مشهدمقدس این واگن ها از امروز به ناوگان مهتاب سیر جم اضافه شدند.

مدیرپروژه شرکت مهتاب سیر جم گفت: این ۸ واگن تنها بخشی از پروژه بازسازی ۳۰ دستگاه واگن است که با استفاده از ظرفیت های مالی و فنی در حال انجام است.

گفتنی استپروژه بازسازی، گامی مهم در نوسازی ناوگان فرسوده ریلی ایران و بهبود کیفیت سفر است و استفاده از مکانیزم تامین مالی مانند تبصره ۱۸ و همکاری بخش های خصوصی الگویی برای توسعه زیرساخت های حمل و نقل کشور محسوب می شود.